12/23/2014

#ablecaw14 Week 15: All I Want For Christmas


Nämä kynnet on lakattu jo reilu viikko sitten, mutta silloin totesin näiden sopivan tähän haasteeseen ja poistin jouluviikolta vähän lakkailustressiä. Kynnet on tehty Sokoksen ensimmäistä lakkausiltaa silmälläpitäen ja tarkoituksena oli harjoitella niiden lumihiutaleiden tekemistä ihan omillekin kynsille.

Lakkasin näiden kynsien pohjalle taas Zoyan Paytonin. Kun sillon alkusyksystä tehtiin tätä tilausta, jossa Payton kotiutui niin ilmoitin heti, että en tarvitse Zoyan Blazea. Blaze on siis samanlainen lakka kuin Aurora ja Payton, mutta tummanpunainen. En käytä punaista niinkään paljon ja päättelin senkin jäävän käyttämättä. Ilmeisesti olen kuitenkin ihastunut tähän lakkaperheeseen niin kamalasti, että näiden kynsien lakkausta aloitellessa etsin ensin sitä tummanpunaista Zoyaa laatikosta. Niin kauan kunnes tajusin, että en tilannut sitä. Miksen?? Buuu! Nyt on sitten Blaze haussa..Ajattelin kuitenkin vähän taktikoida ja tutkia Blazen tarvettani vielä tässä keväällä. Jos tuntuu, että sille on yhä käyttöä niin tilaan mutta jos näyttää, että into sitä kohtaan johtuu jouluajasta niin siirrän ostoa ensi talveen.Kynsiä tehdessä sain ainakin sitä kaipaamaani lumihiutaleharjoitusta, mutta unohdin, että joutuisin piirtämään ne myös vasemmalla kädellä oikeaan käteen. No, siitäkin selvittiin muttei yhtä tyylikkäästi. Tiedättekö kun joku haluaa katsoa mitä olet kynsillesi lakannut ja tämä henkilö katsoo aina oikeaa kättä? Tämä tuntuu toistuvan jokaisella. Jos joku osoittaa oikeaa kättä niin näytän varmasti aina vasemman, se on se siistimpi kuvaukseen tarkoitettu käsi kuitenkin.

Zoya - Payton
Rimmel - Hot White Love
Rhinestones
_________________________________________________________________________


These nails were made over a week ago. When making these I decided that these will be a great fit for this week's theme so I saved myself from a nail art stress on the Christmas week. I needed some practise on making snowflakes and these nails worked great for that. I originally said that I don't want to have Zoya's Blaze since it's so red. Now I find myself wanting it so bad. I must see if that feeling stays or if it's just here for the Christmas time. With these I used Zoya's Payton which is such a beautiful polish. I also added nail rhinestones to the centers of the snowflakes.
_________________________________________________________________________

2 kommenttia:

  1. Niin totta, että oikeaa kättä katsotaan aina ja minäkin mokoma amatööri nappasin siulta vaan oikean käden heti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kirjotin tämän pohjan jo ennen tätä meidän Sokos-iltaa, mutta teoria oli selvästi oikeassa ;D kyllä mäkin aina katson oikean käden, se on vaan loogisempi :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...