12/02/2014

My November 2014

Hei ihan hurjaa, nyt marraskuu on jo takanapäin vaikka se vasta alkoi. Joulukuu on täällä, joten ei ole enää hyviä tekosyitä pitää joulukynsiä poissa blogista. Saan siis kaiketi kaivaa villapaita -leimauslaattani esille. Marraskuun aikana koin entistä enemmän ilontunteita blogin parissa, oli mahtavaa herätä aamuisin ja käynnistellä tietokone teekuppi kädessä ja huomata sitten, että blogissa oli monen monta kommenttia odottamassa vastauksia. Kiitos teille kaikille!Marraskuun yksi tärkeimmistä jutuista blogissa oli melko hetken mielijohteesta toteutettu Toisen Lakkalaatikolla -sarja, mikä onneksi sai todella hyvän vastaanoton. Todella mielenkiintoisia haastatteluita on jo saatu lukea Polish This! ja Polishaholic -blogien kirjoittajilta ja paljon lisää on tulossa.

Kuten jo lokakuun lopulla arvelin, niin blogitapahtumia ei tässä kuussa enää ollutkaan, kynsiharrastajien pikkujoulutkin jäävät valitettavasti tänä vuonna väliin muiden menojen vuoksi. The Finnish(able) Nail Art Challenge on jatkanut vahvasti eteenpäin, vielä muutamia viikkoja jäljellä. Tein myös ensimmäisiä lakkauskilpailuosallistumisiani ikinä kun osallistuin Kauneudenkaupan joulukynsikilpailuun. Äänestysaikaa on 14.12. asti, muistakaa käydä äänestämässä kaikkia suosikkejanne. Äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Kauneudenkauppaan, sillä saa jo muutaman OPIn ;)


En ole juurikaan lakkaillut kynsiä haasteen ulkopuolella (tai olen, mutta en ole ehtinyt julkaisemaan niitä vielä), joten sain toiseen kollaasiin vain kahdet kynnet. Joulukuussa luvassa siis entistä enemmän kynsiä haasteen ulkopuolelta kun ne vanhatkin pitää esitellä!

Kuukauden kootut

Löytö: Vesimarmorointi

Ostos: Zoyan Aurora ja Payton

Kynsilakka: Zoya - Aurora

Lakkaus: Isänpäivä kynsiblogissa


Mitä teille jäi marraskuulta mieleen? :)
_________________________________________________________________________________


The last month of the year 2014 is starting! It's nice not to have to keep those Christmas -nails away from the blog anymore. The #ablecaw14 -challenge is starting to be close to it's end, but there are a few more weeks still left. I'm not completely sure how I'll go on without it but I have one theme week in mind..In November I participated in a nail art competition by Kauneudenkauppa. It ends on the 14th of December so there's still some time left there. My biggest accomplishment last month was the water marbling, I'm not so afraid of it anymore. That's something I guess.

This Month


Buy: Zoya's Aurora & Payton

Nail Polish: Zoya - Aurora

Nail Art: Father's Day
_________________________________________________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...