12/18/2014

#ablecaw14 Week 14: Old Manicure Revisited


Tämä haaste on siinä mielessä kiva, että se perusidea on jo olemassa kun valitaan ne kynnet, jotka haluaa uudestaan toteuttaa. Vaikeinta olikin sitten se valinta. Huomasin ajattelevani, että tämä on taas ainutkertainen mahdollisuus enkä voi valita kuin yhdet kynnet. Miksen muka voi tehdä näitä omassa blogissani useamminkin? Tottakai voin. Eli luultavasti lisää vanhojen lakkausten uusintoja tulossa.Valitsin tähän haasteeseen lakkauksen vanhan blogin puolelta. Alkuperäinen lakkaus on elokuulta, mutta itsestä tuntuu, että siitä on menty taas hurjasti eteenpäin tässä harrastuksessa. Muutin värimaailman ja kukkien paikkoja, mutta perusajatus pysyi samana. Pääväriksi tuli nuden sijaan minttu, mikä teki lakkauksesta paljon värikkäämmän ja aurinkoisemman. Pohjavärinä on ruusujen alla Essien Fashion Playground ja muissa sormissa Dollish Polishin Expecto Patronum. Patronumia olisi saanut laittaa vielä yhden kerroksen lisää, mutta päälle tulleet valkoiset viivat peittivät lakkaa kuitenkin.


Ruusuihin käytettyjä lakkoja ovat OPIn Mod About You, Shorts Story ja Hey Baby. Lehdissä on Konadin Green. Ruusujen tekeminen ei ihan suju niin kuin haluaisin, mutta onneksi se on lähinnä vain värien sekoittelua ja kun ympyröihin lisää lehdet niin alkavat ne ympyrätkin muistuttaa kukkia. Tykkään tästä uudesta versiosta selvästi enemmän kuin vanhasta, mutta kuten alussa sanoinkin, niin tuntuu, että myös taidollisesti on tässä menty eteenpäin elokuusta. Ainakin kuvat ovat parempia laadultaan jos ei muuta.

Kumpi versio oli teidän mielestä parempi?

Dollish Polish - Expecto Patronum
Depend - Nail Art Liner, White
Essie - Fashion Playground
OPI - Mod About You
OPI - Shorts Story
OPI - Hey Baby
Konad - Green
_________________________________________________________________________

When choosing that manicure I would revisit, I almost freaked out thinking that this would be a once-in-a-blog -thing. Then I realized that I could do these sorts of things more often since this is my blog. So I'm thinking that you'll see a lot more of old manicure revisited -nail art in the future. I chose the manicure for this post from my older blog. I have made those rose nails in the August but it's seems like I have gotten more "skills" after that. Or at least the quality of my pictures has improved. I changed the colors for the new manicure to mint. It gave these nails more energy and light. I should have used a one more layer of Dollish Polishes Expecto Patronum but since it has the stripes over it the lack of it doesn't show too bad. All and all, I like this new version a lot more. How about you?
_________________________________________________________________________


4 kommenttia:

 1. Uus versio on paaaaljon paljon parempi ja kauniimpi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tää uusi versio on onnistuneempi :) Tosi suloiset lakkaukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! :) Mäkin tykkään kovasti tästä uudesta, väritkin on niin paljon kirkkaammat :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...