12/04/2014

TSNEH


Näistä kynsistä tykkäsin niin kamalasti, että normaalin kahden kuvan sijaan on tarjolla niitä jopa kolme! Lähdin visiitille perheen luo ja edellisenä iltana tajusin, että kynnet on pakko lakata matkan ajaksi tai ne katkeavat ennen kuin pääsen edes bussiin asti. Tarvitsin siis jotain nopeaa ja nättiä.

Zoyan vielä kokeilematta ollut Payton oli aika selvä valinta. Hetken pohdin myös Auroraa, mutta koska sitä on jo pari kertaa kokeiltu niin oli Paytonin vuoro. Koska auringonvaloa ei ole viikkoihin näkynyt, niin Payton ei kuvissa pääse oikeuksiinsa. Sädehdintää löytyy kuitenkin ihan samalla tavalla kuin Aurorastakin. Lakkasin kolme kerrosta, joka riitti hyvin peittämään kynnet täysin. Muiden omistamieni Zoyan lakkojen tapaan myös Payton on melko paksua koostumukseltaan ja sen täysin siististi levittäminen vaatii vähän keskittymistä.


Leimat on MoYou Londonin Pro Collection 02 -laatasta. Sain tämän laatan MoYou Londonilta reilu viikko sitten ja tämäkin osoittautui erityisen hyväksi valinnaksi, laatasta nimittäin löytyy monen monta käyttökelpoista kuviota. Tällaisilla kynsillä voisin olla vaikka koko ajan, nämä poistin neljännen päivän jälkeen kun kärjissä alkoi olla pienimuotoista kulumaa, mutta ei pahaa sellaista kuitenkaan. Leimankin sijoittaminen paikalleen oli laatan kuvion muodon takia helppoa, ainakin vasemmassa kädessä. Kynnetkin ovat välillä taas vähän pidemmässä muodossa, mutta muuten talvi alkaa tosiaankiin näkyä kuivuuden osalta. Pitää vain muistaa käyttää niitä kynsinauhaöljyjä ja kaikenlaisia rasvoja noin muutenkin.


Zoya - Payton
Konad - White
_________________________________________________________________________________

I liked these nails so much that I have three photos instead of two. I was going to see my family for a few days so I needed to polish my nails to make them last through my trip there. Well, I lost one nail so they mission wasn't completely succesful. Zoya's amazingly beautiful Payton was an obvious choice for these nails. I thought about Aurora too but since I had already tried it couple of times I went with Payton. Payton is a thich polish like all of my Zoyas so you need to be a bit careful with it so that it doesn't drip all over your cuticles.

Stamping image is from MoYou London's Pro Collection plate 02 which I got about a week ago. I used Konad's white to stamp them. The shape of this image made it easy to stamp them into the right position. 
_________________________________________________________________________________

*saatu MoYou Londonilta / gotten from MoYou London. En hyödy linkkien painamisesta / I don't benefit of you using the links.

4 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...