12/26/2014

#ablecaw14 Week 15: Jingle Bells


Vielähän saa ihan hyvillä mielen iskeä ruutuun joulukynsiä, eikös? Haluan tarkentaa heti, että nämä eivät ole mielestäni mitkään mestariteokset kynsinä, lähinnä vain tällaiset hauskat, hyvän mielen lähteet joulupukkeineen.Joulupukki piti kerran lähteä tekemään kokonaan alusta, mutta sain lopulta kuitenkin jotain aikaiseksi. Punaisena lakkana on edelleen yksi omista The Joululakoista eli China Glazen Merry Berry. Sopivan tumma sävynä etten säikähdä kirkkaanpunaisia kynsiäni liikaa. Valkoiset viivat tein käyttäen apuna Nail Vinylseja ja valkoinen glitter on China Glazen The Outer Edgea. Joulupukki onkin sitten tietysti käsinmaalattu. Sen kummoisempaa näistä ei oikein ole sanottavana, mutta eiköhän sitten näiden kynsien myötä siirrytä odottamaan ensi vuoden joulua ja joulukynsiä. Talvikynsiä sen sijaan saa vielä tehdä, eikös?


China Glaze - Merry Berry
China Glaze - Spring In My Step
China Glaze - The Outer Edge
China Glaze - Liquid Leather
Rimmel - White Hot Love
Nail Vinyls
 ________________________________________________________________________

These nails I did for one nail art competition. I realize that these nails aren't the most gorgeus nails ever but they were a source of fun and happiness. It led to a discussion with my boyfriend of our Christmas' and Santa Clauses we have seen. There isn't really much to say about these nails..I used one of my The Christmas Nail Polishes, China Glaze's Merry Berry. It's dark enough so that I won't be scared my own nails. I used Nail Vinyls to make those white stripes and painted the Santa Claus by hand. 
_________________________________________________________________________

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) Munkin valinta joululakaksi oli tumma punainen, Essencen "Do You Speak Love?". Ruby Pumpsit on niin nähty. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hehe, nyt kun mainitsit tuon Rubyn niin tajusin, että onhan mulla varastossa yhdet Ruby -kynnetkin jouluteemalla, tosin niiden julkaisusta en ole ihan varma! :D

   Poista
 2. Nää on ihanat! Nousi heti hymy huulille, ku hoksasin tuon joulupukin. <3
  Niin, talvi ei oo vielä ees kunnolla alkanu, ni eiköhän talvikynsiä voi tehä maaliskuulle asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos! :) Jep, villapaitakynnet vielä kunniaan!

   Poista
 3. Hahhah aivan mahtavat kynnet! Tosi onnistunut tuo pukki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Pukki pitikin tehdä kahteen kertaan, ensimmäinen versio ei ollut ihan yhtä kohdallaan :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...