12/11/2014

Basics

Huhuh, kyllä nyt tämä yksi syksyn kurssi on vienyt ihan mukanansa, tänään on onneksi saatu tentti tehtyä (joka toivottavasti meni läpi) ja tämän myötä pääsen ottamaan vähän tiukemmin kiinni taas näistä muista jutuista. Kynnet ovat olleet kivasti viikon verran lakkaamatta ja loppuviikolle onkin sitten hommaa noissa tämän viikon #ablecaw14 -haasteissa. Ensi viikon alussa laitetaan sitten tämä kynsityttö kunnolla testiin taitojensa kanssa, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. Varmaan on muillakin kuin itselläni tämä joulunalusaika melko kiireistä, mutta enää pari viikkoa tuohon rauhoittumiseen.

Syy miksi nyt oikeastaan kirjoittelen on blogin bannerin alle ilmestynyt uusi sivu Basics. Halusin koota selvästi ylös infoa käyttämistäni tuotteista, kuten pohja- ja päällyslakasta, kamerasta, valokuvausolosuhteistani, tietokoneesta jne. Toistaiseksi tuo sivu on hyvin koruton, vain perusinfot löytyvät. Mutta ehkä tuosta on joskus hyötyä jos joku näistä perusasioista kiinnostaa! :)


Olen yrittänyt kasata blogiin myös tuollaista infosivua itsestäni, mutta kynsipainotteisen esittelyn kirjoittaminen onkin yllättävän vaikeaa. Ehkä se kuitenkin jossain vaiheessa siitä valmistuu. Lisäksi olen muutaman illan verran koonnut syksyn ja talven laajuista ostospostausta, olisiko sellaiselle kiinnostusta? :)

4 kommenttia:

 1. Ostospostaukset on aina kivoja, vaikka pitääkin olla pikkuisen kateellinen, kun toinen on ostanut kaikkea kivaa ja ihanaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Itsekin tykkään niitä kovasti lukea, mutta niiden kirjoittaminen aina jotenkin jää.

   Poista
 2. Ostopostaukset kyllä aina kiinnostaa!

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...