10/24/2016

Halloweenin hämähäkit


Olin aivan varma, etten tulisi tekemään kynsiä enää Halloween -teemalla, mutta kuinka sitten kävikään? Näin muutamia mainoksia Kynsiblogit goes Halloween -kisasta ja vastoin aiempia ajatuksiani päätin kuitenkin osallistua. Teemakynsien tekeminen on kivaa ja olipa kerrankin oikeasti syy nähdä ekstravaivaa kynsien eteen. Näiden kynsien näpertämiseen ei mennyt kuitenkaan liian kauaa, ideointi lähinnä kesti. Kuinka vaikeaa on enää tehdä Halloween -kynnet, joita ei olisi toteutettu jo tuhat kertaa aikaisemmin? Sama juttu joulun ja uuden vuoden kanssa, kaikki ideat tuntuvat kuluneilta. Niinpä lopulta tuntuu, että päätyy selailemaan googlea ja Pinterestiä ja yhdistelemään omia ajatuksia, värimalleja ja muiden ajatuksia. Melkoinen laji tämä kynsihomma.

Viime aikoina on tuntunut, että aina puuttuu joku olennainen väri. Etenkin eri sinisen sävyt ovat olleet kaipauslistalla. Tuntuu kuitenkin tyhmältä hankkia värejä, joita tulee käytettyä vain silloin tällöin. Ehkä laadukkaammilta halppismerkeiltä voisi löytyä sopivia sävyjä. Esimerkiksi Essence, mitä mieltä olette? Olen vähän hukassa Essencen lakkojen kanssa, kokemusta ei merkin varsinaisista lakoista ole.


OPIen väriyhdistelmä on hyvin perinteinen Halloween värikasa, mutta ehkä neonvihreääkin olisi voinut tähän ympätä? Toisaalta hassun hauskat hämähäkit ovat itsessään jo niin pirteitä, että ehkä neonia ei näihin kynsiin tarvita. Aluksi mielessä oli perinteinen silhuettimaisema, mutta se vasta kuluneelta tuntuikin. Onneksi ensi vuodelle ehtii jo Born Pretty Storelta tilattu uusi Halloween -laatta, mutta toisaalta omin käsin maalattu on vähän spesiaalimpi.

Yksi pieni salaisuus näihin kynsiin tosin liittyy..en lakannut kuin nämä neljä kynttä. Hupsista. Oikean käden lakkaaminen ei jaksanut kiinnostaa, koska tiesin, että käsinmaalauksista olisi tullut vain kasa kamalia, joka puolelle sojottavia rikkinäisiä viivoja mustilla palloilla. Joten tällä kertaa teemakynnet tällä mallilla. Ja olipahan taas seuraavana päivänä hyvä syy rentoutua lakkailemalla ja Dexteriä katsomalla gradun kirjoittelun välissä.


Onpa kivaa pitkästä aikaa, muiden kynsien ihastelun jälkeen todeta, että hei, näistä kynsistä tykkään itsekin ja olen ihan ylpeä, että nuo ovat omasta siveltimestä lähtöisin! Vaikka jouduin keskisormen kanssa säätämään useampaan kertaan, niin näistähän tuli kivat. Jee, vanha harrastus sujuu sittenkin vielä. Uskaltaisinko jopa väittää, että taidan olla kynsiharrastajana parhaimmillani teemakynsien parissa.

Aiotteko vielä lakkailla Halloweeniksi teemakynsiä?

OPI - Do You Have This Color In Stock-Holm?
OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
Essie - Licorice
Gina Tricot - White

10 kommenttia:

  1. Nää on tosi symppikset!
    Mun pitäs tehdä halloween-kynnet, mutta kuten sanoit, on vaikea keksiä jotain omaa. Tuntuu, että kaikki on jo tehty. Ehkä turvaudun instagramin puoleen inspiraation puutteessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D No sepä, ei ole oikein mitään omaperäisiä ideoita enää teemakynsissä jäljellä :/ Mutta eikun selailemaan, kyllä sieltä jotain löytyy minkä sitten voi muokata itselleen sopivaksi :)

      Poista
  2. Essencet varmaan ois oikein hyvä valinta noihin erikoisempiin ei-niin-käytettyihin väreihin? Toisaalta itelläkin on aina välillä, että jotain tiettyä väriä tarvitsisi, mutta toisaalta sitä käyttää tyyliin ehkä kerran vuoteen, niin en halua sellaista purkkia viemään tilaa.. Vaikeita ongelmia :D Niin ja siis tosi kivat (ei ennen nähnyt) kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essenceihin olen nyt kallistumassa, huomenna itseasiassa ajattelin käydä värivalikoimaa laajentamassa :) Itsellä on Alexissa onneksi hyvin vielä tilaa, joten uskaltaa noita harvemmin käytettyjä värejä nyt hankkia! Kiitos! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Idea niihin kaivettu jostain Pinterestin uumenista. Tykkään, koska ne on tarkoituksella hauskat eivätkä yritäkään olla vakavastiotettavat :)

      Poista
  4. Eikä, nää on ihan mahtavat!! :D Niin symppiksiä tosiaan noi hämikset, että vähän tekee mieli rapsutella vaikka hämppyjä yleensä inhoankin :D Hienoa että tartuit pitkästä aikaa siveltimeen, ehdottomasti kannatti ♥♥

    Ja Essenceistä vielä, että kannattaa kyllä hankkia! Niillä on tosi laaja valikoima mukavan laadukkaita lakkoja jos ei ihan luksusta tarvitse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hämikset on kyllä symppikset, onneksi tuli tuo malli bongattua :)

      Saatoin käydä hankkimassa viisi Essenceä eilen ja itseasiassa tarvitsisin vielä pari lisää, hupsista.

      Poista
  5. Mulla on nyt kynsillä Essencen oranssi lakka! Tästä tulee mun toiset Halloween kynnet. Mä olen kyllä tykännyt Essencen lakoista, joten kannattaa hankkia! Valkoinen on varsinkin aivan huippu!
    Noi sun hämähäkit on muuten aivan mielettömän söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essenceistä kyllä harvoin kuulee mitään pahaa :) Taitavat olla hyviä hankintoja.

      Kiitos paljon! :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...