12/17/2014

Joulukynsiä Sokos Joensuulla

Joensuun Sokokselta otettiin aikaisemmin talvella yhteyttä ja kyseltiin, että josko tulisimme lakkaamaan työntekijöille pariksi illaksi talvi- ja joulukynsiä. Ja mehän sitten Annien, Katjamarian ja EliZaaan kanssa menimme. 



Jokaiselle oli varattu 40 minuutin lakkausaikoja alkuillasta eteenpäin. Annie oli lakannut kynsihyrrään erilaisia malleja, joita sitten kynsille tehtiin. Näissä malleissa oli liukuvärejä, lumihiutaleita, tonttulakki ja joulukuusi. 40 minuuttia oli melko sopiva aika lakkaamiseen, melkeinpä joka kerta seuraava lakattava oli jo odottamassa kun edelliset kynnet saatiin valmiiksi. Joitain myönnytyksiä tuossa pitää kuitenkin tehdä, itse en esimerkiksi tuossa ajassa ehdi tekemään liukuvärejä ja lumihiutaleita joka kynteen. Kahden illan aikana tein yhteensä kuudet kynnet.



Sokokselta saatiin tarvikkeet, joilla kynnet toteutettiin. Käytössä oli pääasiallisesti We Care Iconin lakkoja. Näitä ovat Magic Sapphire, True White, Magic Diamond, Golden Comet, Magic Red Charisma. Lisäksi mukana oli yksi Lumenen Gel Effect -lakka Apple Basket / Omenen tuoksua, jolla kyllä pigmenttiä riitti ja piti ollakin vähän varovainen ettei sitä mene kynsinauhoille liikaa, sen pois saaminen olisi ollut aika haaste. Pohjalakkana käytettiin saman merkin kirkasta pohjalakkaa. Pikakuivattavana oli Mavalan Minute Quick Finishia. Parin tunnin jälkeen otettiin jo uusi pullo käyttöön, kun pullon pohjalla oleva lakka oli liian paksua käytettäväksi ja pikakuivattavaa kyllä kului. Erityisesti mieleen näistä lakoista jäi We Care Iconin glitterit, kultainen ja hopea. Erityisesti hopeaa ehdin käyttämään iltojen aikana todella paljon ja liukuvärin tekeminen sen kanssa toimi hienosti, koska se peitti niin hyvin jo pienelläkin määrällä.



Kuten yläpuolelta näkyy, niin eniten toteutin lakkauksia, joissa oli pohjalla tummanpunainen (Magic Red Charisma), liukuvärjäys hopealla ja muutama käsinmaalattu lumihiutale. Oikeastaan ensimmäisenä iltana tein vain näitä lakkauksia ja voin sanoa, että alkoi homma sujua jo melko nopeasti sitten loppuiltaa kohden. Viimeisen lakattavan kohdalla alkoi kyllä jo vähän tuntua päässäkin, että on useamman tunnin istunut yhtäjaksoisesti siinä kynsilakkojen käryssä. Onneksi kotiin on sellainen puolen tunnin kävelymatka niin ehti pää tuulettua. Seuraavana iltana sain kokeilla jo tonttulakkeja ja kultaista liukuväriä. Totesin ainakin sen, että tuolla kultaisella lakalla oli paljon helpompi piirtää tarkkaa kuviota kun valkoisella. Meillä oli melkein kaikilla käytössä sama Mereneidin sivellin, mutta oli jännä seurata miten jokainen sai sillä aikaan eripaksuisia viivoja. Itsellä oli vaikeuksia saada valkoisella aikaan ohutta jälkeä, kultaisella se onnistui.


Kuva: Annie

Noista kahdesta illasta jäi hyvä mieli. Vaikka aluksi jännitti kovasti se, että millaisia reaktioita kynsiin saataisiin ja miten lakkailuissa onnistuttaisiin, niin kaikki meni kovin hienosti. Parhaamme tehtiin :) Kiitos Sokos Joensuulle tästä tilaisuudesta!

 Lisää kuvia voi bongata esim. Sokos Joensuun instagram -tililtä @sokosjoensuu.

Minkä mallin olisit itse valinnut kynsille? :)

12 kommenttia:

  1. Vautsi kuulostaa kivalta! Punainen valkoisella lumihiutaleella on paras:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa, ihan uudenlainen kokemus! :)

      Poista
  2. Kiitokset lakkailuseurasta, oli mukavaa! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos noista ihanista tonttulakeista ��

    VastaaPoista
  4. Lumihiutalekynnet on suosikkini :)

    Mavalan pikakuivattaja pitää aina siirtää toiseen pulloon loppuvaiheessa juurikin tuon jankkiintumisen takia. Siitä tulikin mieleen, että pitää se operaatio suorittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla omakin lemppari se! :) Itse en Mavalaa yleensäkään oikein käytä kun on niin huonoja kokemuksia siitä, että ne eivät ekan käytön jälkeen enää aukene ollenkaan :D

      Poista
    2. Hassua, kun miulla ei ole ollut mitään ongelmia :'D

      Poista
    3. Hyvä kuulla ettei kaikilla ole samaa vikaa :) Mulla on taas jokainen ikinä omistamani Mavala jumahtanut kiinni ennemmin tai myöhemmin :D

      Poista
  5. Oi kun kuulostaa kivalta! Hienoja kynsiä teit :)

    VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...