3/13/2017

Gamer: Battlefield


Kuten mainitsin teemaviikon infopostauksessa, aloitin fps -pelien parissa alun perin siksi, etten halunnut viettää iltojani yksin muiden pelatessa. Sitten elämäntilanteeni muuttui ja muutin asumaan yksin. Yllätyksekseni jatkoin pelaamista, mutta eri peliä, eri seurassa ja eri syistä. Nyt pelasin, koska se oli hauskaa, sain samalla viettää aikaa ystävän kanssa ja pelaaminen ei ollut pakollinen paha saavuttaakseni jotain muuta. Peli, mistä oma fps -urani käynnistyi kunnolla, oli Battlefield, tarkemmin BF3 ja pian sen jälkeen BF4. Tämän pelin myötä tutustuin myös ensimmäisiin ulkomaalaisiin pelikavereihin. Vanhalla tietokoneella pelaaminen ei kuitenkaan ole kaikista motivoivampaa ja nyt BF on väistynyt muiden pelien tieltä sivummalle. Aikomus on kuitenkin palata hommiin, kunhan tietokoneeni on kokenut suuren päivityksen. Sopivasti onkin ilmestynyt BF1, joka tekee hommasta taas uutta ja erilaista.



Kynsien ajatuksena on tuoda fiilistä erilaisista Battlefieldin teemakuvista, joissa esiintyvät valo ja varjo. Kynsien toteutus ei nyt ehkä mennyt aivan niin kuin olin ajatellut ja toivomisen varaa jäi vielä. Olisin voinut lisätä mustille kynsille vaikka savuefektiä, mutta se tuntui jo vähän liialta. Lisäksi kuvat eivät tarkentaneet missään valotuksessa kynsiin, eiköhän vika ollut kuvaajassa, mutta jostain syystä näiden kuvaamisesta ei kahdella yrityskerralla tullut yhtään mitään.

Vaaleammille kynsille on kerrostettu useaa eri kynsilakkaa, jotta saisin aikaiseksi monitasoisemman keltaisen/oranssin. Valitut värit toimivat kivasti yhteen ja päälle vähäisissä määrin lisätty China Glazen Riveting tasapainotti mukavasti tuota mustien kynsien kimalletta.



Kovinkaan fiiliksissä en näistä kynsistä siis ole, mutta toisaalta liuku tumman ja vaalean välillä onnistui toivotulla tavalla. Ensi kerralla tiedän ja osaan sitten jo paremmin.

Onko Battlefield teille tuttu peli?

Essie - Tribal Text-Styles
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
China Glaze - Riveting

4 kommenttia:

  1. Ihan tuttu peli on kyllä kyseessä, vaikka en itse pelaakaan sitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä taitaa kyllä olla monelle, sen verran mainstream -peli kyseessä :)

      Poista
  2. Oo, täällä onkin jännä teemaviikko menossa! :) Hienosti sopii kynnet teemaan ja ovat muutenkin magean näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ajattelin taas välillä repäistä :D Kiitos! :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...